Minä

Hei! Olen 29-vuotias kokkolalainen mies. Aloitin syksyllä opiskelemaan media-alaa ja koen tämän omaksi jutukseni. Valokuvaus on ollut harrastuksenani jo n. 10 vuoden ajan, joskin ensimmäiset muistot valokuvaamisesta tulevat 25 vuoden takaa, jolloin vaarin filmikameralla kuvasin ihmisten kenkiä. Nykyään kuvauskohteet ovat onneksi hieman erilaiset.

Aloin opiskelemaan media-alaa, koska olen aina halunnut oppia uutta ja media-ala on aina kiinnostanut. Päädyinkin mainoksen uhriksi kun näin, että Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksella oli haku päällä Media-Assistentiksi. Muutama pikainen kysely sosiaalisessa mediassa ja muutaman ystävän kehoitus ja nyt opiskelen töiden ohessa alaa, joka tarjoaa paljon haasteita mutta myös mahdollisuuksia.

Olen aloittamassa omaa yritystä sivutoimisesti ja tänne blogiin kirjoitankin ajatuksiani opiskeluista, valokuvaamisesta ja sivutoimisen yrittäjän arjesta. Täytyy sanoa, että hyppy tuntemattomaan on todella pelottava; onneksi taustalla on tukemassa lahjakkaat opettajat, rakastava vaimo sekä oma jatkuva halu kehittyä paremmaksi kuvaajaksi.

Processed with VSCO with t1 preset

Ystävällisesti,

Joni Autio.