Photoshoot: Jenni.

Käytiin Jennin kanssa eilen kuvailemassa sateisen yön jälkeen Kokkolassa. Oli todella, todella liukas keli, mutta onneksi malli sekä kuvaaja säilyivät tälläkin kertaa ehjinä.

Alunperin suunniteltu kuvauspaikka oli teljetty kiinni talven myötä niin päätimme mennä tuttuun ja turvalliseen, upeaan Elbaan kuvailemaan.

Jennin kanssa kävimme aikaisemmin kahvilla ja hän kertoi pitävänsä paljon mustavalko- ja seepiakuvista. Tämä ajatus iskostui mieleeni ja kuvatessa jouduinkin miettimään hieman sävyjä sekä varjoja tavallista enemmän.

Mustavalkokuva on mielestäni haastava toteuttaa. Voisi ajatella, että se on toteutettavissa photoshopissa yhdellä painalluksella, mutta kaikki lähtee liikkeelle kuitenkin siitä, miten sävyt halutaan esittää sitten kun ne käännetään kaksikanavaiseksi. Eli oma workflow pysyi samanlaisena, lisänä toki mustavalkokonversio. Ja pitihän sitä vintage-lookkia säilyttää kanssa. Tästä taitaa tulla oma niche. Ainakin tämän hetken fiiliksen mkaan.

Pidemmittä puheitta: Jenni.

Jälleen kerran oli todella mukava ja erilainen kuvaus! Paras palaute odottikin kun Facebookista katsoin myös Jennin pitäneen päivästä ja koki kuvauksen voimauttavana. Kiitos vielä kerran mallille!

Vuosi 2016 alkaa olemaan pulkassa näillä näppäimillä myös omien kuvauksieni osalta. Haluan tässä vaiheessa kiittää kaikkia mallejani, yhteistyökumppaneitani, asiakkaita sekä kaikkia tukijoitani matkan varrella. Lupaan, että ensi vuonna suljin käy entistä tiuhempaan!

-Joni

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s