Viikon turinat #4

Vaikea kuvitella, että sivusto on ollut jo viisi viikkoa pystyssä, kiitos paljon kaikille lukijoilleni! Ajatuksissa on ollut tällä viikolla niin kuvauksia kuin tulevaisuuden haaveitakin, ehkä pientä 30v kriisiä havaittavissa.

Tällä viikolla olin kuvauskeikalla kuvaamassa City Kokkolan joulun avajaisia. Säähän ei ollut kuin morsian – kaukana siitä. Kengät kastuivat melkeinpä jo ulko-ovella ja räntää/vettä tuli oikeastaan jatkuvasti. Kuitenkin Olivia teki tehtävänsä hienosti! EM-1 on sääsuojattu ja käyttämäni M.Zuiko 12-40mm F2.8 PRO oli myös roiskeveden kestävä, joten siitä ei tarvinut huolestua.

Joulupukkia kuvattiin hieman toisenlaisissa tunnelmissa, nimittäin City Kokkolan Kari oli hommannut joulupukille reeksi Tuntematon Sotilas- elokuvan kalustoa! Upeita vanhoja autoja sekä tykki oli paikalla soittajineen ja partiolaisineen. Onneksi väkeäkin oli kerääntynyt paljon katsomaan pukkia ja säästä huolimatta, ilo oli suurimmillaan kun pukilta saivat pienet (ja vähän isommatkin) makeisia. Laitan kuvia tapahtumasta myöhemmin erillisessä postauksessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla tuli kyselyitä myös hääkuvauksista, mutta valitettavasti aikataulullisista syistä en näitä päässyt kuvaamaan. Ensi kerralla parempi onni, mutta oma pettymys kertoi itselleni sen, että intoa riitti ja ideoitakin tulvi. Onhan tämä kuvaajalle iso paikka ja osoitus luottamuksesta, kun toiset haluavat sinun kuvaavan heidän ison päivänsä.

Tällä viikolla peruuntui säiden takia myös yksi potrettikuvaus, mutta onneksi saamme varmasti pian lyötyä uuden päivämäärän lukkoon. Säille kun emme juuri mitään voi, tämä onkin miljöökuvauksen pieni nurjapuoli. Vaikka kuva onnistuisikin rajata niin, ettei loska näy, mutta valitettavasti kylmät varpaat näkyvät viimeistään mallin kasvoilla, joten parempi näin.

Jätän tämän postauksen tähän ja annan pienen teaserin siitä, mitä on suunnitteilla. Koodinimellä “Valonkantaja”. Stay tuned!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Joni

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s