Viikon turinat #2

Huh mikä viikko. Kertakaikkiaan. Paljon on tapahtunut töissä kuin oman toiminimenkin osalta. Jälkimmäinen nimittäin on nyt pystyssä ja Joni Autio Photography näki virallisesti päivän valon 4.11.2016!

Paperit firmasta kävin tekemässä Pehr-Göran Kålan kanssa Firmaxissa torstaina. Vein paperit verotoimistoon kuitteineen ja heti perjantaina huomasin YTJ:n palvelusta, että Y-tunnus oli pätkähtänyt omalle firmalle. Tämä lämmitti suuresti mieltä!

rajala_logo_rgb

Alkuviikosta alkoi Rajalalla perinteiset Digiviikot. Nämä ovat Rajala Pro Shopin omat kampanjaviikot, joita tulee aika-ajoin. Siellä kärkyin itselleni uutta/toista runkoa ja onnekseni sieltä löytyi Olympuksen OM-D E-M1 Pro settinä sopivaan hintaan! Nyt vain odottelen, että pääsen ensi viikolla hypistelemään tuota kaunokaista! Hänen ulkonäköään on parjattu, mutta teen tarkemman selostuksen tästä, jahka saan kameran käsiini ja testailen. Muutenkin aion avata hieman tarkemmin sitä, miksi kameralaukussani on Olympuksen tuotteita.

sp_camera_e_m1_mark_2_intro_video_poster

Viikon jokaiselle päivälle oli töiden jälkeen jotain ekstraa: kahdet kuvauspalaverit, hierojaa, paperien tekemistä ym. Mutta raskas viikko oli myös antoisa ja sain taas uutta ponnetta seuraavalle viikolle. Väsynyt ja onnellinen on hyvä yhdistelmä, ei kuitenkaan uupunut.

Ensi viikolle onkin tiedossa kuvauksia, laskutusjärjestelmään tutustumista, uuden kameran testausta, ideoiden mallintamista sekä koulussa paneudutaan studiokuvauksen saloihin. Jännää on siis ensi viikollakin!

-Joni

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s