Äiti maa.

Kävimme perjantaina kuvaamassa Sannan kanssa Kokkolassa Harriniemen upeissa maisemissa. Sää oli kolea, mutta hyvin tsemppasimme, vaikka molempia jännitti – olimmehan kuitenkin uuden äärellä molemmat.

Pidemmittä puheitta, tässä kuvia upeasta Sannasta:

Kuvaus sujui todella mukavasti ja ilokseni Sanna myös suostui tulemaan uudestaan kuvattavaksi. Pyysin Sannaa kirjoittamaan palautteen päivästä:

“Koin kuvattavana olemisen erittäin positiivisena kokemuksena. Olit käynyt entuudestaan tutustumassa paikkoihin ja miettinyt millaisia kuvia haluaisit, sekä annoit myös mallille itselleen mahdollisuuden vaikuttaa otettaviin kuviin. Sekä esittelit paikkaa ja ideoita hieman etukäteen, ennen työn alkamista. Kuvattavanasi koin oloni rennoksi, huolimatta siitä että kamera jännitti. Ohjasit tarvittaessa ja olit erittäin rauhallinen ja ymmärtäväinen. Koin että meillä oli samanlainen näkemys ja sielunmaisema kuviin liittyen, vaikka en osannut sitä tuoda julki. Näit kuitenkin kameran takaa millä aaltopituudella mennään 😅
Olit myös käsitellyt kuvia hienovaraisesti, jotta ne myös tuntuivat aidolta ja näytin omalta itseltäni mikä oli positiivista.”

Kuvauspäivä oli varmasti yksi mieleenpainuvimmista kokemuksista. Tämän viikonlopun aikana olen katsonut läpi n. 1000 kuvaa, editoinut, juonut kahvia liikaa, saanut älyttömän hyvää ja rakentavaa palautetta – kiitos siitä kaikille! Tästä jatketaan eteenpäin uusien ideoiden ja kuvausten parissa!

-Joni-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s